Holiday
packages

Join our holiday packages and initiatives

Easter lunch

Easter lunch

Easter menù

 

chef's welcome 

typical homemade Easter pie with cheese and Cinta senese capocollo

 

arvoltolo (fried bread) with cauliflower and Pienza'e pecorino cheese

yellow pumpkin and porcini mushrooms cream 

toasted bread with lamb liver

 

pici (homemade pasta without eggs) with wild duck white ragù

cappelletti (homemade pasta) stuffed with mixed meats, Beppino Occelli's butter and scorzone truffle

 

Buglione lamb (lamb with tomato and garlic), with toasted bread and mashed potatoes 

Cinta Senese pork ribs

 

Ciaramicola (typical Easter cake), mascarpone cheese and strawberries

 

€ 80,00 per person beverages are not included

The menù is for the whole table and it is not possible to share

It is necessary to know in advance any food intolerance or allergies

Pranzo di Pasquetta

Pranzo di Pasquetta

Arvoltolo con cavolfiore e pecorino fresco di Pienza

tonno del Chianti e fagiolina del Trasimeno in vasocottura, cipollotto fresco e pepe rosa

crostino di patè di fegatini di pollo

 

tagliatella tirata a mano al ragù di Chianina e Cinta Senese

cappelletti ripieni di carni miste al burro di Beppino Occelli e tartufo scorzone

 

agnello al Buglione con pane umbro bruschettato e pureè di patate

o

peposo brasato al Sangiovese e purè di patate

 

ciaramicola al mascarpone e fragole

 

€ 60,00 bevande escluse

Il prezzo si intende per persona, il menù non è divisibile ed è servito a tutto il tavolo

Eventuali allergie devono essere comunicate con preavviso

Ristorante Lillotatini

Piazza Umberto I, n. 13/14
06064 Panicale (PG)

Ristorante La Maschera

Tweede Anjeliersdwarsstraat 6-HS
1015 NT Amsterdam

La Casina del Lillotatini

Via A. Grossi 06064 Panicale (PG)

La Casa del Campanone

Via A. di Giacomo 06064 Panicale (PG)

La Casa nel Castello di Gaiche

Località Gaiche 06066 Piegaro (PG)

Phone +39 075 837771 - Mobile + 39 393 4447398 / +39 329 0764614 - info@lillotatini.it
Reservation is required Open for lunch 12.30 - 13:45 and dinner 19:30 - 20:45 Day Off: Sunday evening and Monday - - Closed until the 15 of March