Easter menù
chef's welcome
typical homemade Easter pie with cheese and Cinta senese capocollo
arvoltolo (fried bread) with cauliflower and Pienza'e pecorino cheese
yellow pumpkin and porcini mushrooms cream
toasted bread with lamb liver
pici (homemade pasta without eggs) with wild duck white ragù
cappelletti (homemade pasta) stuffed with mixed meats, Beppino Occelli's butter and scorzone truffle
Buglione lamb (lamb with tomato and garlic), with toasted bread and mashed potatoes
Cinta Senese pork ribs
Ciaramicola (typical Easter cake), mascarpone cheese and strawberries
€ 80,00 per person beverages are not included
The menù is for the whole table and it is not possible to share
It is necessary to know in advance any food intolerance or allergies
Arvoltolo con cavolfiore e pecorino fresco di Pienza
tonno del Chianti e fagiolina del Trasimeno in vasocottura, cipollotto fresco e pepe rosa
crostino di patè di fegatini di pollo
tagliatella tirata a mano al ragù di Chianina e Cinta Senese
o
cappelletti ripieni di carni miste al burro di Beppino Occelli e tartufo scorzone
agnello al Buglione con pane umbro bruschettato e pureè di patate
o
peposo brasato al Sangiovese e purè di patate
ciaramicola al mascarpone e fragole
€ 60,00 bevande escluse
Il prezzo si intende per persona, il menù non è divisibile ed è servito a tutto il tavolo
Eventuali allergie devono essere comunicate con preavviso
Piazza Umberto I, n. 13/14
06064 Panicale (PG)
Tweede Anjeliersdwarsstraat 6-HS
1015 NT Amsterdam
Via A. Grossi 06064 Panicale (PG)
Via A. di Giacomo 06064 Panicale (PG)
Località Gaiche 06066 Piegaro (PG)
Phone +39 075 837771 - Mobile + 39 393 4447398 / +39 329 0764614 - info@lillotatini.it
Reservation is required Open for lunch 12.30 - 13:45 and dinner 19:30 - 20:45 Day Off: Sunday evening and Monday - -
Closed until the 15 of March